Szedd össze magad

életmódváltás, főzés, életokosságok

Friss topikok

  • Csillaggyermek: Kajába nem látom úgy, hogy nagyon menekülnél. Legfeljebb az elkészítésükbe ezeknek a roppant finom... (2013.01.21. 19:17) jan. 20.
  • Csillaggyermek: Nekem új jelmondatom van, ami segít: "when in doubt, work out". Így bármikor ha felmerül benne a k... (2013.01.16. 08:33) jan. 15.
  • Csillaggyermek: Hol marad a mozgás? Újrakezdésnek 20 perc minimum! (2013.01.15. 08:05) jan. 14.
  • Csillaggyermek: @Monifa: Általában minden hétköznap nézlek, most sok munka miatt maradtam el. Nekem rendben van a ... (2013.01.09. 11:14) jan. 6.
  • Monifa: Ez egy jó kérdés :) A jutalom az lenne a legjobb, ha megszeretném, és kívánnám is azt, hogy minde... (2012.12.14. 09:58) dec. 13.

Címkék

ápr. 28.

2013.04.28. 20:48

szerző: Monifa

"HARAG CSALÁDTAGJAINKKAL SZEMBEN

Sokan haragszunk családunk egyes tagjaira, s ez az évek múlásával halmozódik. Sokunknak a harag volt az egyetlen lehetősége arra, hogy megszakítson egy egészségtelen kapcsolatot valamelyik családtagjával. Ez volt az az erő, mely meggátolta, hogy bizonyos családtagjaink fogságban tartsanak mentálisan, érzelmileg, néha spirituálisan is.

Fontos, hogy bűntudat és szégyen nélkül érezzük át – és fogadjuk el – haragunkat családunk tagjaival szemben. Fontos, hogy megvizsgáljuk a családunk tagjaival kapcsolatos bűntudatunkat, mert a harag és a bűntudat gyakran összefonódik. Elfogadhatjuk azt a haragot, sőt örülhetünk neki, mert megvédett bennünket. De kitűzhetünk újabb célt is: élni fogunk a szabadságunkkal.

Ha ezt megtesszük nem lesz szükségünk többé a haragra; eljuthatunk a megbocsátáshoz.

Gondolj szeretettel családod tagjaira! De engedd meg magadnak azt is, hogy haragudj. Bizonyos ponton igyekezz megszabadulni a haragodtól. De légy elnéző magaddal, ha időről időre újra felbukkan.

Mondj köszönetet Istennek érzéseidért! Érezd át őket! Engedd el őket! Kérd Istent, áldja meg a családodat, és vigyázzon rá! Kérd Istent, hogy segítsen szabaddá válnod!

Hagyd, hogy a gyógyulás arany fénye ragyogjon mindazokra, akiket szeretsz, és azokra is, akikre haragszol! Hagyd, hogy a gyógyulás arany fénye ragyogjon rád is.

Bízz abban, hogy a gyógyulás ebben a pillanatban is tart!

Segíts elfogadnom minden lehetséges érzést családom tagjaival szemben. Segíts, hogy hálás lehessek a tőlük kapott leckékért. Elfogadom a gyógyulás arany fényét, mely most rám és családomra ragyog. Köszönetet mondok Istennek azért, hogy a gyógyulás nem mindig csinos kis csomagban érkezik."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://monifa.blog.hu/api/trackback/id/tr895251608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása