Szedd össze magad

életmódváltás, főzés, életokosságok

Friss topikok

  • Csillaggyermek: Kajába nem látom úgy, hogy nagyon menekülnél. Legfeljebb az elkészítésükbe ezeknek a roppant finom... (2013.01.21. 19:17) jan. 20.
  • Csillaggyermek: Nekem új jelmondatom van, ami segít: "when in doubt, work out". Így bármikor ha felmerül benne a k... (2013.01.16. 08:33) jan. 15.
  • Csillaggyermek: Hol marad a mozgás? Újrakezdésnek 20 perc minimum! (2013.01.15. 08:05) jan. 14.
  • Csillaggyermek: @Monifa: Általában minden hétköznap nézlek, most sok munka miatt maradtam el. Nekem rendben van a ... (2013.01.09. 11:14) jan. 6.
  • Monifa: Ez egy jó kérdés :) A jutalom az lenne a legjobb, ha megszeretném, és kívánnám is azt, hogy minde... (2012.12.14. 09:58) dec. 13.

Címkék

márc. 31.

2013.03.31. 13:24

szerző: Monifa

"PÉNZÜGYEK

Gyógyulásunk része az önmagunkkért vállalt anyagi felelősség. Egyesek közülünk nehéz anyagi körülmények között élhetnek, s ennek különféle okai lehetnek.

Gyógyulási koncepciónk – ideértve a Tizenkét Lépéses programot – foglalkozik anyagi problémákkal is: azzal, hogyan vehetjük kézbe életünknek ezt a területét.

Tedd meg a szükséges lépéseket, még akkor is, ha ez, mondjuk, azt jelenti, hogy 5000 dolláros adósságodat havi 5 dolláros részletekben fogod törleszteni.

Kezdd ott, ahol vagy, és azzal, amid van. Más problémás területekhez hasonlóan, az elfogadás és a hála révén megsokszorozhatjuk, amink van.

A pénzzel kapcsolatban nem célra vezető, ha „úgy teszünk, mintha…” Ne tölts ki semmilyen csekket, míg nincs rá a bankban a fedezet! Ne költsd el azt, ami még nem a tiéd! Ha túl kevés a pénzed a túléléshez, minden szégyenkezés nélkül használd egyéb forrásaidat.

Tűzz ki célokat!

Higgy abban, hogy a pénz dolgában is a legjobbat érdemled!

Higgy abban, hogy Isten törődik a pénzügyeiddel is!

Engedd el a félelmedet, és bízzál!

Ma arra összpontosítok, hogy felelősséget vállaljak jelenlegi anyagi körülményeimért, függetlenül attól, mennyire érzem nyomasztónak életemnek ezt a területét."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://monifa.blog.hu/api/trackback/id/tr485185558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása