Szedd össze magad

életmódváltás, főzés, életokosságok

Friss topikok

  • Csillaggyermek: Kajába nem látom úgy, hogy nagyon menekülnél. Legfeljebb az elkészítésükbe ezeknek a roppant finom... (2013.01.21. 19:17) jan. 20.
  • Csillaggyermek: Nekem új jelmondatom van, ami segít: "when in doubt, work out". Így bármikor ha felmerül benne a k... (2013.01.16. 08:33) jan. 15.
  • Csillaggyermek: Hol marad a mozgás? Újrakezdésnek 20 perc minimum! (2013.01.15. 08:05) jan. 14.
  • Csillaggyermek: @Monifa: Általában minden hétköznap nézlek, most sok munka miatt maradtam el. Nekem rendben van a ... (2013.01.09. 11:14) jan. 6.
  • Monifa: Ez egy jó kérdés :) A jutalom az lenne a legjobb, ha megszeretném, és kívánnám is azt, hogy minde... (2012.12.14. 09:58) dec. 13.

Címkék

márc. 29.

2013.03.30. 07:41

szerző: Monifa

"MEGKAPJUK, AMIT SZERETNÉNK

Képzeld el, hogy egy réten mész át, és ösvény nyílik meg előtted. Menet közben megéhezel. Nézz balra! Egy gyümölcsfa áll ott, tele érett gyümölccsel. Tépd le, amire szükséged van!

Pár lépéssel továbbhaladva megszomjazol. Tőled jobbra tiszta vizű forrás fakad.

Ha elfáradsz, pihenőhelyre lelsz. Ha egyedül érzed magad, felbukkan egy barátod, hogy együtt folytassátok az utat. Ha eltévedsz, feltűnik egy tanár, térképpel a kezében.

Hamarosan felismered a dolgok áramlását: szükséglet és kielégülés, vágy és megvalósulás. Eszedbe juthat, hogy valaki azért adta a szükségletet, mert azt tervezte, hogy ki is elégít.

Lehet, hogy éreznem kell a szükségletet ahhoz, hogy észrevegyem és elfogadjam az ajándékot. Lehet, hogy ha behunyom a szemem a vágy előtt, a kezemet se tudom kinyújtani a beteljesülésért.

Kereslet és kínálat, vágy és beteljesülés – folyton megújuló kör, hacsak meg nem szakítjuk. Ehhez az utazáshoz minden meg van tervezve, és adva van, ami kell hozzá.

Ma megkapok mindent, amire szükségem van."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://monifa.blog.hu/api/trackback/id/tr65178969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása